Teamudvikling og medarbejderudvikling

Et team er mere en bare en gruppe af mennesker der arbejder sammen og et team er mere end summen af den enkelte. Et godt fungerende team kan både anerkende og udvikle hinanden, de har teamforståelse. De kan håndtere situationer under pres, også når kommunikationen spidser til. Ligeledes forstår et team at sætte andre og sagen i højeste kontekst. Det føles godt at være en del af et velfungerende team, det kaldes blandt andet trivsel. I ILTIHOUSE arbejder vi med teamudvikling, teambuilding, træning af teams og medarbejderudvikling. Vi udfordrer teamets samarbejde, både inden for komfortzonen, men også i udviklingszonen. Dette gør ILTIHOUSE gennem praksisnær træning og skaber brugbare referencer til deltagernes egen hverdag. Vi arbejder ud fra kendte teorier og værktøjer, som vi ved virker.

Hos ILTIHOUSE tager vi udgangspunkt i det enkelte team. Vi bidrager med målrettede tiltag og værktøjer, som støtter teamet til bedre samarbejde og kommunikation. Samtidig kan profil-værktøjer som INSIGHTS, DISC, MBTI og Belbins teamroller være med til at støtte op om udviklingen af teamet til højere performance.

NØGLEN TIL TAEMUDVIKLING ER ERKENDELSER SAMT VILJEN TIL AT TURDE GØRE NOGET ANDERLEDES

Medarbejderudvikling

I samarbejdet med andre mennesker kræves vilje, evne og handling for at alle performer bedst muligt. Hvis vi tilsætter tillid og motivation, vil medarbejderne udvikle sig synligt. Ikke alle grupper af medarbejdere har brug for at være et team. Men alle grupper har brug for at arbejde godt sammen. Dette involverer god kommunikation, god opgaveforståelse, afstemme forventninger og evnen til at se sig selv som en del af noget større.

Hos I ILTIHOUSE arbejder vi med at udvikle og træne medarbejdere. Vi kan skabe en forståelse for at der altid er noget der kan udvikles til det bedre på en motiverende måde. ILTI house træner praksisnært og skaber brugbare referencer til deltagernes egen hverdag. Vi arbejder ud fra kendte teorier, som vi ved virker.

Teamudvikling, medarbejderudvikling og teambuilding med udgangspunkt i jer

Hos ILTIHOUSE tager vi udgangspunkt i den enkelte gruppe af medarbejdere. Vi bidrager med målrettede tiltag og værktøjer, som støtter end enkelte eller teamet til bedre samarbejde og kommunikation. Det er fx emner som forventningsafstemning, god kommunikation, feedback, motivation, opgaveforståelseog formidling, og evnen til at sætte organisationen som højeste vigtighed.

I boksen til højre kan du læse mere om eksempler på områder, vi typisk hjælper teams med. Vi arbejder naturligvis også med andre emner, og vi har stor erfaring i alle typer af samarbejdsudfordringer. Fra teamtræning og teambuilding til online udfordringer. Du er altid velkommen til at kontakte os tlf. 25 75 42 36. Vi holder til i Vipperød, find vej her.