Lederudvikling, ledertræning og lederudviklingsforløb

​Ledelse er meget mere end blot management! Der er mange forskellige aspekter af ledelse, både som personaleleder og faglig leder. Og der kræves forskellige kompetencer af lederen, alt afhængig af situationen. Fælles for de fleste gode ledere er evnen til at inspirere og motivere, både sig selv, men bestemt også andre, til at performe. En ansvarlig ledelse øger trivslen og forebygger konflikter og mobning. Med ledertræning og lederudviklingsforløb skaber du en solid lederudvikling.

VI OPLEVER, AT LEDERNE I MANGE TILFÆLDE HAR SVÆRT VED AT OMSÆTTE DE GODE INTENTIONER TIL GOD OG EFFEKTIV LEDELSE

Vi arbejder både med individuel sparring af den enkelte leder, træning af lederteams samt konceptet ”LederMedTeam”.

Skræddersyet ledertræning og lederudvikling

Hos ILTIHOUSE tager vi udgangspunkt i den enkelte leder eller det enkelte lederteam når vi laver et lederudviklingsforløb. Vi bidrager med ledertræning med målrettede tiltag og værktøjer, som støtter den enkelte eller teamet til bedre samarbejde og kommunikation. Det er fx emner som forventningsafstemning, god kommunikation, motivation, opgaveforståelse- og formidling, og evnen til at sætte organisationen som højeste vigtighed.

Vil du høre mere om vores lederudviklingsforløb og ledertræning?

I boksen til højre kan du læse mere om eksempler på områder. Vi typisk hjælper ledere og lederteams med. Vi arbejder naturligvis også med andre emner, og vi har stor erfaring i alle typer ledelsesudfordringer. Du er altid velkommen til at kontakte os tlf. 25 75 42 36. Vi ser frem til at høre fra dig.