Teamet

JACK HINDBORG
SENIORKONSULENT OG CEO

Jack Hindborg har arbejdet med leder- og teamudvikling siden 1997 og er i dag leder af ILTIHOUSE. Han har været i Slædepatruljen Sirius og søværnets frømandskorps. Jack har gennem mange års arbejde med ledelses- og medarbejderudvikling udviklet logiske, praktisk anvendelige og inspirerende paralleller til brug i erhvervslivet.

Mail: jack@iltihouse.dk​

LOUIS TROLLE
SENIORKONSULENT

Louis Trolle har en kandidat fra CBS i erhvervsøkonomi & psykologi, og har således en spidskompetence i forståelsen af mennesket i organisationen. Gennem sin uddannelse er Louis opdateret på de nyeste tanker inden for ledelse, motivation, kommunikation, samarbejde og forandringsprocesser i organisationer. Louis har flere års erfaring som facilitator og underviser, han er coach-uddannet, og han har en stor viden indenfor læringssystemer og erfaringsbaseret læring. Louis er desuden dygtig indenfor det virtuelle element og underviser i stærk virtuel facilitering og virtuelt samarbejde.

Mail: louis@iltihouse.dk

RENÉ JØRGENSEN
SENIORKONSULENT

René Jørgensen er uddannet fotograf. Derudover har han i en årerække været tilknyttet det socialpædagogiske arbejde omkring udsatte unge. René har endvidere arbejdet med leder og teamtræning siden år 2000.

Mail: konsulent@iltihouse.dk​

Freelancekonsulenter

Medarbejdertræning