Teamet

JACK HINDBORG
SENIORKONSULENT OG CEO

Jack Hindborg har arbejdet med leder- og teamudvikling siden 1997 og er i dag leder af Iltihouse. Han har været i Slædepatruljen Sirius og søværnets frømandskorps. Jack har gennem mange års arbejde med ledelses- og medarbejderudvikling udviklet logiske, praktisk anvendelige og inspirerende paralleller til brug i erhvervslivet.

Mail: jack@iltihouse.dk​

LOTTE STANNIUS
SENIORKONSULENT

Lotte Stannius er uddannet geolog og har gennem 11 år arbejdet som projektleder i både privat og offentlig regi. Lotte er desuden uddannet diplomleder, erhvervscoach samt stresscoach. Hun har siden 2009 specialiseret sig i såvel personlig udvikling for ledere, som stresshåndtering og stresskurser for leder- og medarbejdergrupper.

Mail: lotte@iltihouse.dk​

LOUIS TROLLE
SENIORKONSULENT

Louis Trolle er kandidat fra CBS i erhvervsøkonomi & psykologi med kompetencer indenfor ledelse, motivation, kommunikation, samarbejde, forandringsprocesser og mennesket i organisationen. Han har tidligere været leder i Falck, og har praktisk erfaring med at lede 200 medarbejdere. Louis underviser desuden i virtuel facilitering, læring og samarbejde.

Mail: louis@iltihouse.dk

SIGNE SPLIID
SENIORKONSULENT

Signe Spliid har arbejdet med ledelse, som leder i medicoindustrien, siden 2008, indenfor forskellige fagområder – HR, kvalitetssikring og registrering. Signe har erfaring fra forskellige organisatoriske positioner og har en stærk relationel og organisatorisk forståelse. Signe har en baggrund som pharmaceut og har en HR-uddannelse og en executive coachuddannelse.

Mail: signe@iltihouse.dk​

RENÉ JØRGENSEN
SENIORKONSULENT

René Jørgensen er uddannet fotograf. Derudover har han i en årerække været tilknyttet det socialpædagogiske arbejde omkring udsatte unge. René har endvidere arbejdet med leder og teamtræning siden år 2000. René har særlige kompetencer indenfor feedback og teams.

Mail: konsulent@iltihouse.dk​

JENS WALTORP
SENIORKONSULENT

Jens Waltorp har beskæftiget sig med udvikling af medarbejdere, ledere og grupper siden 2011. Jens kombinerer sine erfaringer som professionel fodboldspiller gennem 12 år i ind- og udland, med sin uddannelse som antropolog. Han har undervist på Københavns Universitet, og driver Det Antropologiske Foretagende.

Mail: jens@iltihouse.dk

Freelancekonsulenter