Foredrag

ILTIHOUSE tilbyder et udvalg af foredrag og indlæg. Alle indlæg kombinerer faglig relevans med humor og kant, for at inspirere til at lytte med fra start til slut. Mange af vores indlæg er involverende og udfordrende og tilpasses i hvert enkelt tilfælde målgruppen, tiden og lokaliteterne.

Indlæg gennemføres dels af egne konsulenter og dels af samarbejdspartnere. Derudover formidler vi gerne indlæg og inspirationsforedrag efter ønske og behov.

FEEDBACK – FOREVER

Feedback er en af ILTIHOUSE’ spidskompetencer. Vi taler ikke kun om hvordan, men formår samtidig at motivere og skabe forståelse for vigtigheden af feedback. Der laves små opgaver i feedback undervejs. Kontakt os for mere information.

AT SPILLE HINANDEN STÆRKE

Et inspirerende foredrag om værdien af at styrke hinanden. Der tales om at spille hinanden stærke, og opnå en stærkere teamfølelse, samt at styrke og skabe synlig ledelse på den gode måde. Kontakt os for mere information.

TEAMFORSTÅELSE

Hvad er det der skaber stærke og højt ydende teams? Det kommer ikke af sig selv og samtidig er det ikke særligt svært. Der tales om adfærd, handlemuligheder, god kommunikation og evnen til at lave gode solide aftaler. Kontakt os for mere information.

ROLLER OG ANSVAR

Et inspirerende indlæg om vigtigheden af at definere og efterleve klare roller og ansvar. Der tales om balancen mellem at tage en rolle og tage ansvaret for at levere på den. Indlægget er krydret med praktiske inddragende øvelser, som viser det hele i praksis, for at skabe en meget synlig forståelse. Kontakt os for mere information.

KROPSSPROG

Vi kommunikerer også, når vi ikke siger noget. Ved at være bevidste om de signaler vi sender, samt tolke andres signaler rigtigere, kan vi mindske ufortalte misforståelser. Et lærerigt, involverende og underholdende indlæg. Kontakt os for mere information.​

STRESSFOREBYGGELSE

Tankevækkende foredrag om en af de hyppigste folkesygdomme i tiden. Stress er så svær at se og tages derfor sjældent i opløbet, men er samtidig så svær at komme videre fra. Der tales om vigtigheden i at genkende, forebygge og dermed handle – inden der skal behandles. Kontakt os for mere information.

MOBNING OG KONFLIKTER

Mobning og konflikter er en af de største destruktive kræfter i samarbejde og fællesskabsfølelse. Det er tillidsnedbrydende og kræver store ressourcer at for lagt bag sig. Indlægget arbejder ud fra ideen om at imødegå og forebygge, og ikke mindst genkende for at kunne hjælpe hinanden før det bliver ødelæggende, og at mindre konflikter eskalerer og bliver til mobning. Kontakt os for mere information.

SLÆDEPATRULJEN SIRIUS

2 af ILTIHOUSE’ konsulenter har en fortid på en af verdens mest øde arbejdspladser. De fortæller inspirerende om udfordringer og værdier, samt hvor vigtigt det er at kunne lave gode aftaler og stole på hinanden. Foredraget krydres med flotte billeder og gode historier. Kontakt os for mere information.

”22”

Christian og Jack har lavet nøjagtigt det samme – med 22 års mellemrum. Masser af nyt, men endnu vigtigere: De basale behov for samarbejde, kommunikation og ledelse er fuldstændig uændret. Simple praksisnære værktøjer, der virker – krydret med en fortælling af 2 mand, der blander nyt og gammelt. Kontakt os for mere information.

COMPASSIONFOKUSERET LEDELSE

Michael Andersen har skrevet bogen: Compassionfokuseret ledelse og rejser landet rundt og holder indlæg. Inspirerende og provokerende vinkler på ledelsestanker. Kontakt os for mere information.​