Anbefalinger

Gruppeprocesser og teamudvikling

Med mine mange års erfaring som forandringskonsulent, har jeg endnu ikke mødt en som Jack, der på samme måde formår at konstruere og sammensætte praktiske øvelser, som rammer fuldkommen plet i forhold til de udfordringer, en gruppe eller et team har at arbejde med. Den bagvedliggende teoretiske, intellektuelle og emotionelle forståelse samt de overvejelser og hypoteser, jeg kan skabe gennem dialog og sparring i gruppeprocessen, bliver for alvor gjort virkelige og håndgribelige gennem øvelserne i kombination med den venlige, ærlige og direkte feedback på sagen, som Jack også mestrer til fulde. Denne kombination af teori, praksis og feedback er ganske enkelt måden at skabe ideelle forudsætninger for forandring og udvikling. Tættere kommer du ikke på at simulere virkeligheden, når du nu har fjernet dig fra den for at deltage på et seminar, en workshop eller lignende.

Martin Wendelboe
WENDELBOE&CO.
Forandrings- og
proceskonsulent​

Sparring

”Jeg har gennem et år kendt Jack, hvor han har formået at give mig en sparring og selvindsigt som jeg nødigt ville være foruden. Jack har begge ben solidt plantet i jorden, hvorfra han pragmatisk og med meget skarpt analytisk syn giver han tilbagemeldinger på de tanker jeg har fremlagt. Jack udstråler erfaringer fra kritiske situationer som ”almindelige” mennesker sjældent kommer ud i. Denne erfaring er netop Jack’s pragmatiske tilgang, hvor jeg har fået konkrete værktøjer, som har været afprøvet og som virker.

Jeg har med Jack fået en god ven!”

Lars Blaaberg
Mobil: +45 20 15 00 12

Anja Schønning Voss

R&D HR Business Partner William Demant Holding.

I have worked with Jack on several occasions and in different contexts. Jack has always delivered high quality, been enthusiastic and very authentic. His students give him very acknowledging feedback. He is trust worthy and has high work ethics. Team development, feedback and result orientation is his absolute favorite disciplines.

Mentor/Coach – Et fantastisk værktøj

Som leder er der utallige muligheder for, at få sparring! diverse kurser og bøger kan bidrage til en positiv udvikling som leder.

Personligt har jeg valgt, at bruge en Mentor/Coach. Efter min mening er denne model meget effektiv og brugbar i en hverdag, hvor tid ofte er en udfordring.

Jeg har de sidste 3 år haft et meget effektivt og udviklende samarbejde med Jack Hindborg som har bidraget med inspiration og konkrete værktøjer i min hverdag som leder.

Med venlig Hilsen / best regards
John Graversen
Programchef
DAC​

Michael Andersen​

Group HR-director
Bunker Holding A/S

Jeg har gennem mere end 10 år arbejdet sammen med Jack Hindborg på forskellige opgaver i ind og udland. Jack fremstår i alle henseender med en stor faglighed og har derfor en ubegribelig evne til at gøre kompleksiteten i tingene simple, så de bliver letforståelige for de mennesker han arbejder med. Min oplevelse af Jack er at han er klar til at gå den ekstra meter for vores organisation og han betragtes mere som en kollega i Bunker Holding end som en ekstern konsulent. I Bunker Holding arbejder Jack med ledelsesudvikling på alle niveauer, og er i hans ageren i vores koncern en vigtig kulturformidler og sparringspartner for vores ledere i hele verdenen. Jeg kan til enhver tid anbefale Jack som konsulent, sparringspartner og foredragsholder.​